Luxe afwerking in Princendijck

12 juli '24

Heb je een appartement in Princendijck op het oog? Dan ben je vast heel benieuwd hoe de appartementen straks worden afgewerkt. De appartementen in Princendijck worden standaard opgeleverd met een complete keuken. Ook het tegelwerk en sanitair zijn in de prijs inbegrepen. We delen graag alvast de details en de brochures met je!

Keuken met mogelijkheden

De keukenleverancier welke is aangesloten bij Princendijck is Nuva Keukens. Voor alle woningtypes hebben ze een keuken uitgewerkt die valt binnen de vrij op naam prijs. De keuken is van verschillende apparaten voorzien van het merk Bosch en heeft verschillende opties om de keuken naar eigen wens te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende front- en werkbladkleuren. Heb je liever andere apparaten, frontjes of bijvoorbeeld extra hoge kasten of greeploze keuken? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken naar eigen wens aanpassen en inrichten. In de keukenbrochures staan alle verdere details van de keukens per woningtype. 

>> Keukenbrochure type A - bnr 1 t/m 12
>> Keukenbrochure type B - bnr 14, 16, 18, 20, 21, 22, 24
>> Keukenbrochure type C - bnr 13, 15, 17, 19, 23
>> Keukenbrochure type D - bnr 25, 26, 28, 29, 31, 32, 34, 35, 37, 38
>> Keukenbrochure type D - bnr 27, 30, 33, 36, 39
>> Keukenbrochure type E - bnr 40
>> Keukenbrochure type F - bnr 41

Type D
Type B
Type E
image alt

Sanitair en tegelwerk

De afwerking van de badkamer en toilet is ook in de koopsom opgenomen. Standaard wordt de badkamer voorzien van een wastafel van het merk Villeroy & Boch met een mengkraan van Grohe. De douchehoek krijgt een thermostaat douchekraan en een glijstangset van Grohe. Het hangende toilet is ook van Villeroy & Boch.

Het tegelwerk op de vloer bestaat uit tegels van 30 x 30 cm in de kleur antraciet. De wandtegels hebben een afmeting van 30 x 60 cm in de kleur wit, beige of grijs in mat of glanzende uitvoering. Liever een andere inrichting voor je badkamer? Dat kan! Via de showroom kun je na aankoop naar wens een offerte laten maken. Alle details van het sanitair kun je terugvinden in onderstaande brochure. 

>> Sanitairbrochure

Wanneer start de verkoop?

Op dit moment wordt er hard gewerkt om op korte termijn in verkoop te kunnen met de 41 koopappartementen. De volgende stap die we hopelijk snel met je kunnen delen zijn de verkoopstukken en de definitieve start verkoopdatum.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor de projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Aanmelden als belangstellende
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Princendijck? Bekijk het woningaanbod